Monday, October 21, 2013

"You drain my heart, then you fill it up. You keep cutting me short, and you always put a pressure on my triggerfinger."

En sitten lyhyempää otsikkoa keksinyt... Yleensä jos en keksi järkevää otsikkoa postaukselle otan sen jostakin sen hetken lemppari biisistäni. Tällä kertaa kyse on tästä ihanuudesta:


Love, love it. Donkeyboyn biisit on kyllä lähes poikkeuksetta hyviä!

 photo DSC_0401_zps9f772f9a.jpg

Ajattelin vähän kertoa kuulumisia. Viikonloppuna oli tosiaan vapaata töistä ja pitkästä aikaa en kasannut mitään "pakko tehdä-juttuja" koko viikonlopulle. Oli siis erittäin rentouttavaa nukkua pitkään ja tehdä koko viikonloppu kivoja juttuja kotona. 

Sen verran poistuin kotoa, että lauantaina käväisin Kaaressa tekemässä pari avajaislöytöä: Sokoksen -20% tarjouksesta ostin kaikkea hyödyllistä hammasharjasta kuivashampooseen. Cubukselta taas löytyi alusvaate täydennystä. Kovin suuriin heräteostoksiin en siis sortunut, yritän pitää mielessä, että reilun kuukauden päästä olen Lontoossa shoppailemassa Oxford streetiä tyhjäksi. Sunnuntaina poistuin kotoa sen verran, että käväisin kaupassa, jossa sitten pakoilin töistä tuttuja asiakkaita leipähyllyn takana. 

En halua olla sosiaalinen vapaapäivänäni. 

 photo DSC_0402_zpsdff77a9c.jpg

Muuten oikeastaan otin tosi rennosti. Pyykkäsin pariinkin otteeseen. Katselin lemppari tv-sarjojani. Luin Harry Potteria. Luin aukeaman tenttikirjasta, kunnes totesin, että olen ansainnut päikkärit. Päikkärit päättyi siihen, että piti olla sosiaalinen ja lähetellä whatsapp-viestejä junassa tylsistyneelle Elmolle. Lisäksi tein eilen pari lihaskuntoliikettä ja tottakai nyt on takapuolen olemattomat lihakset kipeänä. 

Täydellisen viikonlopun pilasi oikeastaan vain yksi asia: Viisaudenhammas. 

 photo DSC_0431_zps16e37f8b.jpg

Perjantaina huomasin jo pari kuukautta tuloillaan olleen viisaudenhampaan puhjenneen ja jo samana iltana oli suuni todella kipeä. Lauantaina vetelin buranaa ja googlettelin milloin mun pitäis mennä hammaslääkäriin. Hammas kyllä muuten mahtuisi tuonne suuhun, mutta se ilmeisesti kasvaa niin tyhmässä asennossa, että se on rikkonut posken limakalvon, jolloin tuo hammas hankaa koko ajan tuota kipeää kohtaa. Soitin tänään sitten hammaslääkäriin ja sain kuulla perin masentavia uutisia.

Tämä oli kuulemma sellainen vaiva, joka pitäisi heti hoitaa, mutta seuraava vapaa aika (julkisella) olisi vasta melkein kuukauden päästä. Sain ohjeen soitella joka arkipäivä heti aamusta sinne, jos vaikka kyseiselle päivälle saisi päivystysajan. Jippijaijee. Sormet ristiin, että saisin ajan jo heti huomenna! 

 photo DSC_0427_zps0cf2b871.jpg

Ei tässä muuten olisi ongelmaa, mutta kun en voi syödä ilman hirveää kipua. Kaikki jotka minut tuntevat tietävät varmasti kuinka paljon rakastan ruokaa ja herkkuja, joten tämä ei todellakaan ole kivaa. En millään haluaisi tuhlata roposiani yksityiselle hammaslääkärille. 

No mutta joo.. Muuten pyyhkii hyvin. Kaivelin tänään karkkipussin myymälävarkaan hihasta ja totesin vartijoille pärjääväni hyvin yksinkin. Ehkä olen väärällä alalla? Keskiviikkona mulle tulee harjoittelija ja menen Jennin kanssa Elmon koululle katsomaan jotakin musiikkiesitystä. 

Hiukan yllättäen olen myöskin muutaman viikon päästä lähdössä käymään pikaisen mutkan kotona pohjoisessa. Norwegianilla oli yhden viikon ajan lennot tarjouksessa, joten oli pakko hyödyntää sieltä bongaamani meno-paluu lennot 25€/suunta. Jeeee! Ehdin olla kotona vähän alle kaksi vuorokautta, mutta ei se mitään.. Mulla ei nimittäin oo mitään tietoa milloin pääsen käymään kotona seuraavan kerran, joten pikainenkin pyörähdys riittää. 

 photo DSC_0448_zpsdc5993ac.jpg

Ei mulla muuta. Lähden haaveilemaan Hesen kana-ateriasta!

P.S. Kuvat on Linnanmäen valokarnevaaleilta, jossa käväistiin Jennin kanssa viime viikolla. 

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3