Wednesday, October 09, 2013

Tämän piti olla videopostaus.


Yritin kuvata teille videota. 

Ensimmäisessä videossa ei näkynyt mitään, koska kuvasin vastavaloon.

Toisessa videossa puolet mun päästä puuttui kuvasta, vaikka muka katsoin etukäteen, että onhan se pää mukana.

Seuraavaksi kamerasta loppui akku.

Universumi yrittää selkeästi kertoa mulle, että videon kuvaaminen ei ole hyvä idea.

Tässä siis tiivistelmä siitä mitä jauhoin videoilla:

1. Viikonloppu oli kiva. Kävin Seurasaaressa, hesessä ja mäkkärissä, Oulunkylän kirjastossa sekä vilkaisemassa Kampissa olevaa One Direction kauppaa. (Selvennyksenä kaikille etten todellakaan ole mikään 1D-fani, vaan ihan mielenkiinnosta siellä kävin pyörittelemässä silmiäni.)

2. Hengasin liian monta tuntia työpaikallani pitämässä seuraa työkaverilleni tämän viimeisenä työviikonloppuna. Lähdin lauantaina samaisen tyypin kanssa extempore baarireissulle. Päädyttiin Sörnäisiin, jossa meidän miesvoittoinen seurueemme löhösi sohvilla ja pelasi pöytäfutista. (meidän tyttö-poika-tyttö-joukkue hävisi poika-poika joukkueelle. buu.)

3. Värjättiin Jennin kanssa silmäripset ja olen yhä häkeltynyt kun katson peiliin ilman meikkiä: Mulla on ripset!

4. Tein Jennin avustuksella suursiivouksen vaatekaappiini ja nyt se on niiin tyhjä! Nyt nurkassa lojuu kaksi Ikea-kassillista vaatteita, jotka pitäisi viedä kirpparille. Haluaako joku videota vaatekaappini nykyisestä sisällöstä? Kertokaa toki jos haluatte. :D

5. Koin eilisellä luennolla ahaa-elämyksen ja ymmärsin kerrankin mistä puhutaan. Tosin meinasin nukahtaa ja yritin pitää itseni hereillä syömällä laukusta löytyneitä läkeroleja. 

6. Nukuin viime yön ilmeisesti todella omituisessa asennossa, koska nyt mun vasen yläselkä on ihan saakelin kipeä, enkä pysty kääntämään päätä ollenkaan vasemmalle. Jonkun pitäisi niksauttaa jotain paikalleen ja nyt heti. Mielenkiintoinen työpäivä tulossa. 

Pusi pusi, moimoi.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3