Friday, April 29, 2011

"You look stunning, babe."

Nyt se on tapahtunut: Vihdoinkin Kate sai prinssinsä ! Tänään kesken koulupäivän mentiin opettajan kanssa katsomaan vihkimistä koulumme ATK-luokan taulutelkkarista. Täytyy myöntää, että häät olivat kauniit, vaikkakin turhan brittimäisen muodolliset makuuni. Mitenkään koskettavina niitä en pitänyt, eikä tippa kyllä linssiinkään tullut. Lähinnä keskityttiin kavereiden kanssa jokaisen vieraan ja hääparin arvosteluun. "Miksi tuo nuolee huulia" "Ei tuo sais puhua" "William on ihan kalju" jne.

Tosiaankin olin ihan järkyttynyt siitä kuinka kalju William on ! Voi poika rukkaa.. Harry olikin yllättäen muuttunut paljon Williamia kuumemmaksi tapaukseksi ! Vaikka siltikin, jos joku prinssi pitäisi valita olisi se Ruotsin ihanainen Carl Philip. :')

Katen tai siis prinsessa Catherinen mekko oli kyllä upea ! Pitsi näytti ihanalta ja muutenkin tykkäsin mekon mallista paljon. Hunnusta en niinkään välittänyt, mutta no antaa olla. Taisi näillä häillä olla jotain vaikutusta minuun ja ystäviini, kun keskusteltiin seuraavalla tunnilla kovin ahkerasti häistä ja kaupassa katseltiin yhden kaverin kanssa häälehdestä mekkoja ja sormuksia. Voisiko joku tuoda sen Carl Philipin tänne, että se voisi kosia minua?


P.S. Vilkaiskaa viimeisessä kuvassa pikku tytön ilmettä. :D Kaikki eivät voi tykätä häistä..

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3