Monday, April 25, 2011

My favorite blogs.

http://focusonfashion.indiedays.com/

Fof oli ensimmäinen blogi jotain aloin lukemaan ja sekin tapahtui itseasiassa ihan vahingossa. Googlettelin tapani mukaisesti jotain ja sitä kautta sitten eksyin tuonne ja koukkuun jäin. :D Tykkään etenkin Sallan tyttömäisestä tyylistä ja Salkkarit fiilistelystä.

http://polkadots.indiedays.com/

Täytyy nyt myöntää, että kun Indiedaysin blogeja aloin lukemaan, ei Jonnan blogi todellakaan noussut heti suosikkeihini. Jotenkin vain pikkuhiljaa sitten koukutuin tähän blogiin. Erityisesti tykkään "Miksi..?" postauksista.

Mungolife
http://www.rantapallo.fi/mungolife/

Mungolifeä lueskelin ennen hyvin satunnaisesti ja en siitä mitenkään erityisesti innostunut, mutta sitten Anna muutti Australiaan ja blogi alkoi minua kummasti kiinnostaa. :D En vain voi sille mitään, että haluan tappaa itseni kateuteen siitä, että joku saa asua ihanassa lämpimässä maassa. Tykkään kuitenkin paljon Annan huumorista ja vaatteet on myös ihania.

Too fast for love
http://www.rantapallo.fi/fastforlove/

Merin blogia aloin lueskelemaan Annan blogin sivuvaikutuksena ja nyt oon ihan koukussa. "You're like my personal brand of heroine." Merin selitykset C:stä ja muista "hurmaavista" kaksilahkeisista on niin huvittavaa luettavaa, että siitä ei voi kuin vain tykätä. :)

Marionette
http://girlsloveshoes.blogspot.com/

Tähän blogiin eksyin myös vahingossa, kun googlettelin sanalla "Colorado". :D Muistan kuinka oli ilta ja jatkoin vain blogin lukemista vaikka kuinka pitkään ja seuraavana päivänä taas. Etenkin minut hurmasi Marikan ja Kylen rakkaustarina joka on nyt huipentunut häihin, aaaws. :)

http://www.newlook.fi/blogit/uino

Ainon blogista en oikein osaa sanoa, että miksi aloin lukemaan tätä.. Tykkään etenkin Ainon vaatteista ja siitä, että hän tekee koko ajan niin mahtavia kirppislöytöjä.

+ Memen "Expectations > Reality" postaukset saa mut hakkaamaan päätä pöytään (nauran siis). :D

Siinäpä nyt muutama lemppari. :) Luen kyllä paljon muitakin blogeja, mutta en nyt kaikkia jaksanut luetella. :D Linkatkaa postilaatikossa omiin blogeihinne ja kertokaa myös vapaasti mielipiteitä minun blogistani. Ehkä saatte uuden innokkaan lukijan. :)

Kuvat on otettu suoraan kyseisten bloggareiden blogeista (kuvien alla linkit).

1 comment:

  1. Sulla on melko samat lempparit kuin mullakin! :)

    ♥: http://withlovekatariina.blogspot.com

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3