Thursday, April 28, 2011

"ilmoitus: Krista osaa värjätä hiuksia (loistavasti), käsiä, kasvoja, korvia, housuja ja paitoja. ja kaikki tämä yhdellä väripurkilla !"

Otsikko on lainattu erään kaverin facesta. ;) Tänään on ollut kyllä niin hassu ja kiireinen päivä. Aamulla päätin pitää hiukan omaa vapaata koulusta, kun oli työhaastatteluun meno hiukan myöhemmin. Nukuin siis pitempään kuin normaalisti ja sitten kiireessä yritin laittautua oikein edustuskelpoiseksi. Asuksi valitsin hyvin yksinkertaisesti, harmaan paitapuseron ja farkut. Sitten kiirehdinkin jo pää kolmantena jalkana sinne työhaastatteluun. ( Oli muuten hiukan hankalaa tyhjällä pyörän kumilla polkea 3,5km )

Työhaastatteluun mennessäni huomasin heti ensimmäiseksi, että miespuolisella haastattelijalla oli lähes samanlainen paita kuin minulla. :D Meinasi hiukan hymyilyttää. Haastattelu meni aika pyllylleen, mutta onneksi minulla on jo yksi työpaikka valmiina jos tässä ei tärppää. Vaikkakin palkkaa tästä sais yli tonnin enemmän.. 


Haastattelun jälkeen menin hengailemaan erääseen julkiseen vessaan ja odottelin, että Fazer aukeaa. Sitten käväisin Fazerilla ja sieltä sitten koulua kohti polkemaan. Koulussa minulla oli heti kaksi vapaa tuntia, joten lueskelin rauhassa ruotsin sanakokeeseen ja hengailin muuten vain. Sitten oli tunti koulua ja taas tunti vapaata ja sitten olikin viimeinen koulutunti. Rentoa tämä lukiolaisen elämä?

Koulun jälkeen käväisin äkkiä kotona syömässä ja heti tuli kaverilta viesti, että "hop hop ala tulla tänne." Menin sitten kavereiden luokse ja aloin värjäämään toisen kaverin juurikasvua. Tässä välissä voisin vaikka kertoa, että en ole koskaan ennen värjännyt kenenkään hiuksia. No siinä tulikin sitten värjättyä mm. kaverin farkut, korvat, iho, kasvot ja oma paita. Hiuksista tuli siltikin ihan perfectot, vaikka niitä värjätessä hiukan epäilyjä olikin.. :D


Sitten olikin vielä 2 tuntia kerhoja ja nyt ansaitusti dataan tässä. Seuraavaksi telkkua katsomaan ja pitsaa syömään. :>

Kuvat täältä ja täältä.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3