Monday, January 16, 2012

Musa-aakkoset G-J

jatkuu...

G



Kuulin tämän biisin kesällä ensimmäisen kerran ja siitä lähtien tämä on ollut sellainen biisi, jota oon kuunnellut silloin kun kaipaa hiukan piristystä. OneRepublic on muutenkin yksi mun lempibändeistä, joten ei ihme että diggailen tästä.

+



Halusin laittaa myös tämän biisin tähän, koska löysin tämän eilen, kun aloin etsimään biisejä tähän postaukseen. Olen yrittänyt kapinoida Disneyn tähtösiä vastaan, mutta huomaan jatkuvasti diggailevani yhden jos toisenkin uudesta tuotannosta.. Mileytä kuitenkin vihaan niin paljon, että jos joskus näette minut kuuntelemassa Miley Curystä, niin saa tulla läpsäisemään poskelle. Tämä biisi on kuitenkin ihana !

H




Taas ruotsalainen artisti.. Heh, oon tosi isänmaallinen ihminen kun aina hehkutan ihmisille ruotsalaisten musiikkia. Jotkut vaan osaa ja toiset taas ei. Tykkään tästä biisistä tosi paljon ja oonkin kuunnellut tämän ehkä pari miljoona kertaa. Parasta tässä on se kun Dev laulaa: "I say I'm flammable, I'm tnt..." :D

I



Linkin park, kirjaimellisesti musiikkia korvilleni. Mietin pitkään laitanko tähän tämän biisin vai Iridescentin. Lopulta kuitenkin tämä vei  voiton, koska tähän biisiin liittyy enemmän muistoja. Eipä tähän valintaan paljon muita selityksiä tarvita.

J



Nyt päästiin kunnon klassikoiden pariin. :D Tämä tosin taitaa olla ainut Dolly Partonin laulu, jonka tiedän. Vaikka biisin sanat on aika surulliset on kuitenkin tämä biisi aina tuonut mut hyvälle tuulelle. Rakastan tässä tuota "Jolene, Jolene, Jolene.." kohtaa, voiko kenenkään ääni soida noin kauniisti?

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3