Friday, January 13, 2012

Hän on oppikirjaesimerkki seksikkäästä miehestä.

Viime viikolla mulla sattui olemaan kamera töissä mukana ja eräänä hiljaisena hetkenä lueskelin uutta cosmoa, jossa sattui olemaan jokin "seksiextra". Okei en tiedä mikä se oli, mut anyway.. Siellä oli tuollainen kiva juttu. :)


Repesin ihan totaalisesti yksin siellä kioskissa, joten toivottavasti kukaan ei tuijotellut ikkunoista.. Tosin en tiedä olisiko tuon repeämisen näkeminen ollut sen oudompi näky, kuin se, että tanssin ja laulan siellä?

Täytyy kyllä nyt sanoa, että olen suuresti samaa mieltä kyseisestä asiasta kuin cosmo. Ryan Gosling on yksi oman ikäluokkansa (ja muutenkin koko maailman) seksikkäimmistä miehistä !

On sinänsä harvinaista, että tykkään sen ulkonäöstä, koska mun miesmaku nyt sattuu olemaan täysin päinvastainen; tumma, tumma, tumma. Kuitenkin Ryanin silmät, nenä, hiukset ja vatsalihakset sattuu olemaan jotain niin upeata, että niitä vois vaikka alkaa valmistamaan massatuotantona noille meidänkin kylän miekkosille. Ehkä minäkin sitten lämpeäisin niiden facebook-viesteille.

Nyt aion omistaa tämän postauksen täysin megalomaanisen upealle Ryan Goslingille. (ja hänen vatsalihaksilleen)

Niin ja jos ette vielä ole rakastunut kyseiseen miekkoseen, niin katsokaa The Notebook.

Enjoy !



Hot or extra hot?

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3