Wednesday, January 18, 2012

Musa-aakkoset K-P

... jatkuu taas. :)

K



Aloitetaan kunnon laatubiisillä.. Heh. Diggailen Petri Nygårdia, mutta tosiasiassa en ajattele monista asioista kuin PN. Mun mielestä PN:n biisit pitää kuunnella lähinnä pilke silmäkulmassa. Tämän biisin valitsin lähinnä sen takia, että mun kaverit olivat laittaneet tämän biisin heidän synttäreilleni tekemään videoon. Haluisin ehdottomasti nähdä Petrin livenä, joten innolla odottelen tietoa milloin kyseinen miekkonen olisi tulossa esim. Onnelaan.

L



Kun kerta lähdin kertomaan Onnelan haaveista niin otetaanpas nyt yksi Onnela-biisikin mukaan. Tämän biisin kuulin ensimmäisen kerran syksyllä Onnelassa ja sen jälkeen sitä onkin sitten kovasti kuunneltu ja ärsytetty kavereita laulamalla: "OOooooOOooo... SoMEtimes.... I Get A Good Feeling...." Ne diggailee ihan hirveästi kun laulan tuota yhtä kohtaa koko biisistä 4-ever. :)

M



Tää oli kesällä mun lenkkeilybiisi ! Ei tainnut olla kertaakaan etten olisi tätä kuullut juostessani ympäri lähimetsän pururatoja. Nyt mua alkoi haluttaa juoksemaan, mutta eih -10*C muuttaa mielen äkkiä. Adam Levinellä on super seksikäs ääni ja muutenkin se mies on aika kuuma, joten täydellinen mies. Täydellinen biisikin muuten, sellainen kiva piristys biisi, johon en näköjään myöskään koskaan kyllästy.

N



Eminem is genious. Ei tässä paljon muuta sanottavaa ole. Yksi maailman parhaista artisteista ja ansaitsee kyllä kaiken sen kunnian mitä hänelle jaetaan. Eminemiä aloin kuuntelemaan muistaakseni jo 7. luokalla. (hei oon sitä kasetti/cd ikäluokkaa, eikä meillä ollut youtubea/spotifyä..) Tässä biisissä on tuttuun tapaan kunnon tarina jonka myös jaksaa kuunnella.

O



Tässä kohtaa mietin pitkään minkä biisin valitsin, mutta koska haluan nyt kuunnella lähinnä "good feeling"-musaa, joten jätin kaikki O:lla alkavat angstausbiisit laittamatta. (Over you) Madcon tuli tutuksi pari vuotta sitten Euroviisujen kautta ja aina on kiva tukea muutakin kuin amerikkalaista musiikkia, joten niiden ruotsalaisten lisäksi piti tälle listalle saada vähän norjalaista vertakin.

P



Loppuun nyt sitten tällainen nyyhkis biisi. Kertoo mun tietojen mukaan Davidin veljestä, joka kuoli syöpään. Todella kaunis, mutta samalla niin aidon tuskaisen tuntuinen biisi. David Cook on mulle tullut aikoinaan tutuksi American Idolista ja on sen jälkeen julkaissut lähinnä upeita biisejä.

5 comments:

  1. maaliskuussa olis Petri Doriksessa:D mixxx ei tule Onnelaan, möö?!

    ReplyDelete
  2. Hmmmmmm... Eihän sinne mahdu ihmisiä? :o

    Onnela kyllä ainakin väittää, että Petri tulis tänä vuonna. :<

    ReplyDelete
  3. varmaan sitte kun me ollaa lähdetty :<<

    ReplyDelete
  4. arvasin jotenkin et M:n kohalla ois Jagger ;D oon kans kesästä asti tota jumittanu tosi paljon enkä varmaan ikinä kyllästy :-)

    ReplyDelete
  5. Jenni: toivotaan ettei. :<

    Dina: Hah, minä aattelin tuota laittaessa, että sä varmaan kommentoit jotain. :D Jagger oli vaan pakko laittaa, kun siihen ei vaan kyllästy ! :>

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3