Sunday, July 29, 2012

InterRail - Kauhunhetkiä Poznańissa


Ainakin melkein.

Tähän väliin tällainen pieni kevennys video. Kyseessä on siis meidän viimeisenä Poznań päivänä kuvattu video, jossa me oltiin matkalla rinkkojemme kanssa lounaalle ja sen jälkeen viemään nuo rinkat tanssijapojun papan luo säilytykseen.

Irlannin ja Kroatian jalkapallofanit olivat juuri sopivasti matkan varrella juhlimassa ja jouduttiin siis kävelemään tämän iloisen väkijoukon lävitse. Ihan muina miehinä laahustin rinkkani kanssa eteenpäin, kunnes yhtäkkiä huomasin olevani jättikokoisen kroatialaismiehen syleilyssä. Hän päätti jostakin kumman syystä nostaa minut syliinsä ja siitä pubin pöydälle istumaan. Minä olin aivan kauhuissani, koska pelkäsin, että hän pudottaa minut sekä hiukan noloissani ollessani kaikkien ihmisten tuijotuksen kohteena.

Tuossa videolla näkyy valitettavasti (onneksi) vain se vaihe, kun tuo miehenjärkäle laskee minut alas ja roikun hänessä kiinni kuin kuollut lahna.

Niin ja mitä tekikään minun prinssini? - Videolta voittekin bongata tanssijapojun, joka KUVAA kännykällään videota ja nauraa, vaikka hänen PITÄISI olla pelastamassa neitoa hädästä. Hmphm.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3