Wednesday, November 13, 2013

Minkäs teet kun laiskottaa.

Tiedättekö kun välillä on niitä kausia, jolloin on hirveän ahkera ja saa paljon aikaiseksi.. Ja välillä taas on niitä kausia milloin mikään ei etene yhtään mihinkään? Nyt on menossa laiskutuskausi.

Oikeasti olen tehnyt vaikka mitä, mutta en juurikaan mitään tärkeää tai pakollista.

Viime viikolla:

1. Ostettiin Jennin kanssa piparitaikinaa ja kutsuttiin Elmo syömään joulutorttuja.
2. Katselin paljon Muumeja. En oikeasti muistanut kuinka hauska hahmo Pikku Myy on tai kuinka raivostuttava Niiskuneiti on.


3. Treffattiin (no minä ja Jenni tietenkin) täällä lomailleita pohjoisen tyttöjä kahtena iltana ja jälkimmäisenä iltana päädyttiin tissuttelun sijaan ihan baariin asti.
4. Jossakin vaiheessa tuota baarireissua möllötin yksin pimeässä nurkassa odotellen huonon olon katoamista, jolloin paikalle saapui englantia puhuva nahkatakkinen mies, joka tiedusteli onko mulla kaikki ihan okei: "Yes I'm fine!" *jammailin päätä musiikin tahdissa, jotta ympärillä pyörivä järjestysmies ei huomaisi heikkoa oloani*
Seuraavaksi tämä mies olikin riisumassa vaatteitaan ja työntämässä banaania jonkun naisen käteen. Se oli siis strippari, jonka esitys oli juuri alkamassa. Harmi etten pystynyt katsomaan uuden ystäväni varmasti über mahtavaa mielenkiintoista showta.

välipala
5. Seuraavana päivänä muistin taas miksi käytän alkoholia niin harvoin.
6. Isänpäivän vietin iltavuorossa ja voi hyvä luoja sitä ihmisten määrää.. Välillä tuntuu, että ihmiset reagoivat kauppojen kiinnioloon kuin ydinsota olisi alkamassa. Ette te ihmiset yhdessä päivässä nälkään kuole.. MUTTA en valita. Hyvää bisnekselle.

Tällä viikolla:

1. Maanantaista mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Pitäisikö huolestua? Eiku hetkinen.. Heräsin, kävin suihkussa, skypettelin, kauhistelin hiustenlähtöä, menin töihin ja sitten kotiin nukkumaan. What a wonderful day.
2. Tiistaina käväisin aamulla palaverissa. Siitä sitten keskustaan ostamaan leffaliput ja töllistelemään Stockan kulmille joko Starbucks olisi avattu.


3. Tosiaan tänään oli Starbucksin viralliset avajaiset, mutta jo eilen sieltä sai ilmaista harjoittelukahvia. Omnomnom, tosin mun Gingerbread latte ei maistunut yhtä hyvältä kuin ennen, mutta laitetaan tuo nyt harjoittelun piikkiin.
4. Kävin Ninan ja Jennin kanssa katsomassa paljon kehutun Leijonasydämen. En pettynyt. Ainakaan Jasper Pääkköseen.. Heheheheh.


5. Ostin joulukalenterin.
6. Suunniteltiin Jennin kanssa hiukan mitä aiotaan Lontoossa tehdä ja tällä hetkellä meidän suunnitelma sisältää seuraavaa:


7. Olin tänään lettipäänä töissä ja odottelen nyt mielenkiinnolla miltä nämä hiukset näyttää huomenna avattuani ne.


P.S. Näköjään minun antisosiaalinen maineeni on levinnyt pitkälle nimittäin rakas serkkuni linkkasi minulle tänään tämän. Kiitti.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3