Wednesday, November 27, 2013

It's beginning to look a lot like Christmas.


Ah, tämä on niin ihana fiilis.

Koti on putipuhdas, joulukoristeet on paikoillaan, tuoksukynttilät palavat sekä pöydällä odottaa pari lemppari suklaapatukkaa!

Tänään on ollut kerrassaan täydellinen vapaapäivä. Heräsin aikaisin ja käväisin Jennin kanssa yliopistolla hoitamassa vähän juttuja (ei me kyllä niitä oikeastaan saatu hoidettua). Sen jälkeen kiirehdin kotiin siivoamaan ja pian Jenni tulikin avuliaasti kokoamaan joulukuustani ja jotenkin se kokoaminen johti siihen, että sillä välin kun minä puunasin oli Jenni koonnut ja koristellut tuon kuusen. Niin ja toihan Jenni mulle cokista kaupasta! Jenni osaa olla välillä tosi hyvä ystävä, jos vain sille päälle sattuu..

Anyways.. Nyt olenkin sitten saanut suuren pyykkivuoren pyykättyä ja syötyä päivälliseksi kanapastaa, joten voin rentoutua suklaan ja Harry Potterin parissa. Vielä pitäisi jaksaa pari työpäivää ja sitten tämä tyttö suuntaa viikonlopuksi kauniiseen Brittien saarivaltioon. Jeeeij.

Olen nyt koko illan kuunnellut jumituksena yhtä biisiä ja haluaisin jakaa se teidän kanssanne.. Sen esittäjä jakaa paljon mielipiteitä suuresta vihasta aina suureen rakkauteen. Mielestäni tämä biisi on jotenkin erilainen kuin hänen aikaisemmat biisinsä, jotain täysin uutta kyseiseltä artistilta. Jos en tietäisi kuka tämän esittää, niin luulisin laulajaksi jotakin lähempänä kolmeakymppiä olevaa RnB-artistia. Haluaisin siis, että kuuntelisitte tämän biisin varauksetta.

2 comments:

  1. kui kivalta toi sun kämppä näyttääkään♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thaaanks. Mä kans rakastan tätä, vaikka muutaman huonekalun haluaisinkin vaihtoon. :D

      Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3