Sunday, May 29, 2011

Hairy Potter and so many reasons.

Hiukset. Ne on jotain karvaa päälaella, mutta siltikin ne aiheuttaa harmaita hiuksia (hehheh) vähintäänkin joka toinen päivä. Itselläni on aina ollut viha-rakkaus suhde hiuksiini, enimmäkseen viha. Hiukseni ovat luonnonkiharat ja eivät mitenkään silleen hienosti kiharat, vaan sellainen harakanpesä. Luonnostaan nämä ovat vaaleat, vaikka nykyään tuo juurikasvu muistuttaakin jo paljon tuota maantietä. Perus "skandinavian blond" siis. 

Aloitin hiuksieni värjäämisen 6. luokalla ja silloin se kuumin juttu ikinä oli tietenkin punaiset hiukset. (hyyyyyyyi, never ever again) Punaisen eri sävyillä seikkailtiin 7. luokan kevätpuolelle, kunnes päätin värjätä hiukseni vaaleiksi ja siitä alkoikin yli kolmen vuoden putken blondaamiseni. Tämä päättyi siis viime syksynä/talvena, kun päätin yrittää palata luonnolliseen hiusväriini. Hiukset kuitenkin muuttuivat hyvinkin ruskeiksi tämän vuoden alkupuolella, mutta nyt ne on yli kolmen kuukauden värjäystauon jälkeen vaalentuneet hyvinkin paljon. 

Kahden viikon päästä mulla on kampaamo ja aattelin laittaa pelkästään vaaleita raitoja ja kasvattaa tuota omaa väriä tuolta esille. Suunnitelmissa on myös (kerrankin) leikkauttaa kunnolla nuo huonot latvat pois, niin ehkä nämä alkais näyttämään vähäsen terveemmiltä. Tottakai samalla aloitan hiusten tehohoidon ja siinä auttavat nämä äidin saamat tuotteet (joita saan tietenkin lainata, heh). 

 

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3