Tuesday, May 03, 2011

YouTube sensations part. 4

Noniin nyt vihdoin taas uusi youtube sensaatio postaus. :) Tällä kertaa esittelen teille 21-vuotiaan britti naisen, jolla on aivan upea lauluääni. Hän on nimeltään Jemma Hixon ja hän on onnistunut kasvattamaa itselleen kansainvälisen fanijoukon kotoaan käsin. Huikeeta vai? Tällä kertaa taidan antaa videoiden puhua puolestaan ja jättää turhat plärinät pois. 
"Worcestershiressä Isossa-Britanniassa asuva Jemma Hixon kärsii agorafobiasta, jossa ihmismassat ja esimerkiksi julkiset tai avarat tilat ahdistavat ja pelottavat. Parikymppisellä Hixonilla tilanne on pahentunut niin, ettei hän ole poistunut kotoaan kahteen vuoteen, Daily Mail kertoo.
Hixon alkoi oireilla jo 6-vuotiaana. Pelkotilat vaikeuttavat Hixonin unelmaa tähteydestä.
- Menen täysin paniikkiin, jos yritän lähteä talosta, hän kertoo Daily Mail lehdelle.
Hän on silti ylläpitänyt intohimoaan laulamiseen ja keksinyt keinoja saadakseen näkyvyyttä. Nainen esiintyy YouTube-videoillaan, joita hän tekee omassa makuuhuoneessaan. Repertuaariin kuuluvat cover-kappaleet sekä omaa tuotantoa.
Hixon on onnistunutkin saamaan YouTuben kautta suurta suosiota Kiinassa ja Japanissa. Maaliskuussa yksi hänen videoistaan oli Kiinassa katsotuin YouTube-video.
- Toivon, että parannun ja saan rohkeutta esiintymiseen, nainen sanoo lehden haastattelussa."



No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3