Saturday, May 28, 2011

"Me ollaan granlundeja kaikki kun oikein ilmaa veivataan.."

Ensinnäkin pahoittelut tästä postailemattomuudesta. Tässä on nyt ollut koeviikkoa ja kaikenlaista muuta kiirettä. Pahoittelen.

Keskiviikkona suuntasin kohti Oulua ja kauppatoria. Siellä sitten minä ja kaksi kaveriani sekä pikkuveljeni fiilisteltiin Leijonia ihan kybällä. Toinen kavereistani ei toivottavasti tapa minua, kun paljastan, että hänen sukunimensä on myös Granlund. Ollaan ilmeisesti molemmat sukua itse Mikaelille. Täytyy siis sanoa, että oli sen neljän tunnin autossa istumisen arvoista ! Paikalla oli  siis Granlund, Aaltonen, Pesonen, Kukkonen, Jaakola ja Pyörälä. Kaikki olivat iloisella tuulella ja komeampia kuin tv:ssä. :D 

Tulipas tehtyä myös tämän kuukauden hyvä teko, kun löydettiin ja palautettiin kadonnut puhelin onnelliselle omistajalleen. Tämä hyvä teko kyllä taisi korvautua sillä, että mun teki monta kertaa mieli potkaista jotain dorkaa joka tunki eteen yleisössä. :D En ollut yhtään agressiivinen, en... Vielä ennen kotiin lähtöä käytiin ostamassa Makuunista karkkia ja ABC:lla syömässä pitsaa !

leijonat.png DSC06042.jpg DSC06054-1.jpg DSC06076.jpg DSC06058.jpg DSC06080.jpg DSC06089.jpg DSC06089.jpg


Pian lähden yhden kaverin kanssa katsomaan balettia, kun eräs toinen kaveri tanssii. :) Tästä tulee mielenkiintoista.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3