Monday, May 02, 2011

My feelings for this week..



Syynä tuohon mielentilaan on se, että veljeni lähti Viroon koko viikoksi vieden samalla kamerani mukanaan. Torstaina menen itse käymään Ruotsin puolella, joten olisi ollut kiva ottaa kuvia. :( 

Muuten fiilis on tosi hyvä, koulu loppui tältä päivältä ja mulla on karkkia ja simaa sekä illalla tulee jääkiekkoa ! JEE !! Mun kavereilla menee varmaan tällä viikolla hermot muhun, kun en keskity tunneilla ollenkaan, vaan höpötän koko ajan jotain jääkiekosta. (Hahahha, siitäs saitte kaikki inisijät, jotka valittivat siitä, että miksi Granlund on maajoukkueessa. No nyt näitte syyn !!) Tänään siis pääsee taas huutamaan pää punaisena perkelettä tuomarille, joka ei osaa antaa jäähyjä oikein. Eilen illalla katsoin Saksa-Slovakia peliä ilman ääniä samalla kuunnellen iPodista musaa ja ärsyynnyin tuomariin täysin, jonka syytä oli Slovakian viimeinen maali. No onneksi Saksa voitti, happyhappyjoyjoy ! :)

Viikonloppu kului siis täysin jääkiekkoa seuratessa sekä siivotessa. Yritän hiukan tienata rahaa, niin pitää myös tehdä kevätsiivousta mamin kanssa. Sen seurauksena siivosin vaatekaappini ja huomasin vaatteideni olevan todella epäkäytännöllisiä. Seassa oli paljon vaatteita joita en ole yli vuoteen käyttänyt, mutta en siltikään raski luopua niistä. Jonkin verran kuitenkin nakkelin vaatteita roskiin ja kirpparikasaan. Otin kuvat siivotuista vaatekaapeista, mutta fiksuna en sitten tajunnut ottaa sotkuisista kaapeista kuvaa, joten ette nyt nää sellaista siistiä "before -> after" kuvasarjaa.  +  Äiti osti meille erään tosi kivan leffan..


No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3