Monday, July 04, 2011

Hups mä unohdin.. Vastauksia.

Unohdin ihan totaalisesti tuon koko kysymyspostauksen, joten nyt vihdoin tulee ne vastaukset. :) Valitettavasti ei kuitenkaan videolla, vaan näin kirjoitettuna nimittäin videokamerasta on akku loppu, enkä jaksa ladata sitä. Ehkä joku toinen kerta. :)



Mitä asioita rakastat ? 
- Omaa rauhaa, perhettä ja ystäviä, sitä, että voi sateisina/kylminä päivinä kaivautua sohvan nurkkaan ja syödä suklaata ja katsoa lempileffoja. Rakastan myös haaveilua, sitä tuleekin tehtyä välillä turhankin paljon.

Kenen kaikkie blogii sä lueskelet, ja mitkä blogit on sellasii mitä kannattais lukea ? (: 
- Luen muutamaa indiedaysin blogia (Focus on fashion, Moumou, Polkadots, Pupulandia, Yummy jne.), sitten täältä bloggerin kautta luen nuita blogeja jotka mun profiilissa näkyy sekä Rantapallosta luen Mungolifeä, Too fast for lovea ja My Explorationia. Muita ei nyt tuu mieleen, vaikka kyllä niitä taitaa olla enemmän. :) Nuita kaikkia kyllä suosittelen ja Too fast for love on tällä hetkellä mun lemppari. 

Kun oot koneella, mitä teet siellä ? (jos oot netissä nii missä?) täs tuli hiema kysymyksii (;
- Ensin avaan spotifyn ja netin. Netissä käyn ensin facebookissa, sitten luen uutiset (iltasanomat, iltalehti, popsugar, hesari), sitten luen yleensä blogit ja sähköpostin. Usein katson myös tv-sarjoja netistä.

Pidätkö japanilaisista katutyyleistä, kuten gyaru, decora, lolita jne. tai haluaisitko edustaa kyseisenlaista tyyliä?
- Nuista vain lolita tyyli on mulle tuttu, joten en oikein osaa sanoa. :D En itse haluaisi edustaa kyseisiä tyylejä, mutta musta se on ihailtavaa, että joku jaksaa panostaa niin tiettyyn tyyliin, kun oma tyylini on ihan sekamelska.

Mikä on mieleisintä tekemistä sinulle?
- Varmaankin syöminen tai nukkuminen. Perustarpeet.. :D

Mikä on sinun mielestäsi aivan huippu televisiosarja tai elokuva, jonka tahtoisit nähdä uudestaan ja uudestaan?
- TV-sarjoja on monia, mutta ainakin Pako, Simpsonit, Serranon perhe, Salkkarit ja Gossip girl. On oikeesti tosi nostalgista katsoa jotain vanhoja salkkari jaksoja ja muistaa kuinka erilaisin silmin sitä sarjaa silloin pienenä katsoi. (Ah, rakastin Aki Nikkilää <3) Elokuvia on biljoona, mutta muutaman mainitakseni niin kaikki Disney klassikot, The Notebook, Titanic, Harry Potterit, Taru Sormusten herrasta, Muumiot ja Jurassic Parkit.

Oletko kebabrulla?
- En mielestäni. (en oo ikinä syönyt kebabrullaa.) :D

Pidätkö kirjojen lukemisesta, ja mikä on sinun mielestä voittamaton kirja tai kirjasarja?
- Kyllä. <3 Nykyään ei vaan oikeen oo aikaa lukea ja se harmittaa. Tietysti Potterit ja Twilightit. Lisäksi luin aika vasta Natascha Kampuschin kirjoittaman kirjan 3096 Päivää, joka kertoo hänen ajastaan siepattuna. Se teki erityisen vaikutuksen. 

Mikä on sinulle äärimmäisen tärkeä asia, josta et tahtoisi luopua ikipäivänä?
- Valokuvat. Niihin sisältyy paljon muistoja ja ne myös palauttaa muistoja. Me tiedetään, että päähän mahtuu aina vaan rajallinen määrä tietoa kerralla, joten on mahdotonta muistaa kaikkea yhtä aikaa, mutta sitten jokin valokuva taas muistuttaa jostain rakkaasta hetkestä menneisyydessä. En myöskään ikinä haluaisi luopua unelmista tai vanhoista päiväkirjoistani. 

Mikä olisi sinulle mieluisin matkailukohde, jossa tahtoisit viettää aikaa?
- Oooi, näitä on monia. Haluaisin aina vaan matkustaa ja nähdä ja kokea uutta! Nyt haaveilen matkasta jonnekin Italiaan, jossa sitten voisin vaan ihailla niitä upeita maisemia ja vanhoja rakennuksia. Toisaalta haluaisin myös matkustaa palavasti takaisin Dubaihin, koska se oli sellainen unelmien kohde mulle tai vaikkapa New Yorkiin juomaan kahvia Starbucksille. Toisaalta haluisin myös lähteä Egyptiin tutkimaan muumioita, Australiaan bongaamaan kenguruita, Uuteen-Seelantiin vaeltamaan ja Irlantiin katselemaan rantakallioita ja kuuntelemaan irkkumusaa. En siis osaa päättää. :) 

Pidätkö maalaamisesta, tai piirtämisestä, ja jos pidät, niin kuinka usein vietät aikaasi taiteilemassa?
- Onhan se ihan kivaa, mutta ei ehkä mua varten. En oo erityisen lahjakas, joten mun taiteileminen on pääasiassa sitä mitä piirrän tunnilla vihkon reunaan. 

Minkälainen musiikki kiinnostaa sinua?
- Sellainen joka herättää tunteita. Ne tunteet voi olla joko syvällisiä tai pinnallisia. Lähes kaikki musiikki siis käy. Jotenkin kuitenkin suomenkielinen musiikki on jäänyt mulle kaukaiseksi, enkä oikeen ymmärrä mitä niissä yritetään sanoa. :D Kaikista parhainta on sellainen musiikki josta kuulee laulajan tuskan laulua laulaessaan/kirjoittaessaan. (loistavana esimerkkinä Adele)

Kerro millanen olis sun unelmapäivä. Missä sen viettäsit, kenen kans olisit, mitä tekisit, MITÄ SÖISIT jne.
- Unelmapäivä ois sellainen, että saisin kaikki mulle tärkeät ihmiset yhteen paikkaan ja meillä ois paljon hyvää musiikkia ja ruokaa. Sitten vaan hengailtas jossain Espanjan rannikolla ja nautittais elämästä. Tällä hetkellä mieleen tulee, et söisin tonnikalapastaa, lohta (hehee), cokista, boolia sekä suklaata ja mansikoita! Toisaalta kyllä treffitkin unelmien miehen kanssa ois aika jees. Ensin me lennettäis kuumailmapallolla Alppien yllä ja sitten me syötäis illallinen Eiffelissä tai Colosseumin edessä (koko alue ois tietenkin varattu vain meille) ja lopuksi kruisailtas valtavalla risteilyaluksella kohti auringonlaskua. :>  Näin vaatimattomasti. 

2 comments:

  1. voi sitä onnetonta raukkaa joka erehtyy opiskelijabudjetillaan pyytämään sua treffeille :>

    ReplyDelete
  2. niin, kannattaa pikkusen harkita ennen kuin sen tekee. :)

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3