Monday, July 11, 2011

Taking this one to the grave.

Ohhoh, huomenna on taas tiistai ja työt jatkuu. Buu, olin juuri päässyt lomailun makuun eikä yhtään innosta mennä töihin, mutta kai sielläkin on sitten ihan mukavaa. :>
DSC06611.jpg
Viime viikko töissä oli ehkä pikkuisen vilkkaampi kuin ensimmäinen viikko, vaikka mistään asiakasryntäyksestä ei voi puhua. Mulla olikin taas hyvänä suunnitelmana, että luen paljon kirjoituksiin töissä ja mitä viime viikolla sitten tapahtuikaan? Luin noin 20 sivua kirjoituksiin, luin kokonaisen kirjan (ei siis koulukirja, hah), otin aurinkoa, leikkelin numeroita ja laittelin niitä paikoilleen. Taisin mä tehdä jotain muutakin, mutta näillä kanan aivoilla en millään muista. Olin siis tosi ahkera.
DSC06611.jpg
Eräänä päivänä oli niin kaunis ilma, että päätin raahata yhden penkin ulos ja lukea siinä kirjaa.. Noh, heti kun olin sen tehnyt ja päässyt kunnolla kirjan juonesta kiinni niin ilmestyy pomo paikalle. Ei siinä mitään, hiukan noloa se kuitenkin oli. Mistä tulikin mieleeni, että perjantaina satuin vilkaisemaan (varmaan ensimmäistä kertaa) työsopimustani ja huomasin, että hei mullahan on kolmen viikon koeaika. Oho.
DSC06611.jpg
viksu ja vilmaattinen, hä?
Kun pitkä viikonloppuni vihdoin torstaina alkoi olin tosi happy ja joo muuta en enää muista. :D Perjantaina päädyin sitten pikkusiskoni lapsenvahdiksi ja voin kertoa etten ollut erityisen iloinen aikaisesta herätyksestä. No mehän käytiin mm. jäätelöllä, katsottiin leffaa (toinen meistä kyllä nukahti) ja sitten minä otin aurinkoa ja toinen leikki siinä vieressä. Tästä ulkoilusta otin myös kuvia ja aattelin niillä nyt kuvittaa tämän postauksen. Kuvissa on myös pieni tuulahdus 80-90-luvuilta ja se näkyy äidin vanhassa sormuksessa (jonka sain) ja äidin vanhoissa aurinkolaseissa (iskä lahjoitti ne mulle, en tiedä miksi). Hetken aikaa kuvittelin olevani cool. Se hetki ei kuitenkaan kestänyt pitkään.
DSC06611.jpg
Lauantaina sain heti aamulla tekstiviestin Saksassa asuvalta ystävältäni, joka oli edellisenä iltana tullut Ranualle.   Sovittiin, että lähdetään käymään ostamassa jäätelöä ja lopulta päädyttiin polkemaan (pinkeillä pyörillämme) Eläinpuistolle katsomaan siellä töissä olevaa ystäväämme. Seuraava tunti kuluikin sitten leikkiessä puuhaluolassa ja jutustellen. Btw, oon aika haka ilmakiekossa. :> Tän jälkeen käytiin vielä hengailemassa ystäväni kanssa puistossa. Oli kyllä ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa hyvää ystävää ja mukava huomata ettei mikään ollut muuttunut.
DSC06611.jpg
Illalla me sitten kokoonnuttiin meidän porukalla ja käytiin pitsalla sekä puistossa istuskelemassa. Oli aika hienon näköistä, kun paistoi aurinko ja satoi vettä sekä oli kaksi sateenkaarta päällekkäin.  Lopulta päädyttiin katsomaan elokuvaa ja ihmettelemään kotaan miksi tiilessä on numero. Tällaisia rentoja hengailu iltoja pitäis olla niin paljon enemmän! Mut hei, "vielä on kesää jäljellä...."

Urheillakin olen tällä viikolla ehtinyt ja suunnitelmani melkein piti. Oli vain pikku muutos. Äitin mukaan mulla on kuulemma tullut ylemmät vatsalihakset näkyviin, mutta alhaalla on kuulemma joku pömppö tiellä.. Aha. :D

Maanantai
*5km juoksulenkki
* 48 vatsalihasta

Tiistai
* 30 min vatsa- ja selkälihastreeni
* 55 vatsalihasta

Keskiviikko
* 6km juoksulenkki

Torstai
* 8km juoksulenkki
* 30 min vatsa- ja selkälihastreeni

Perjantai
* 5km kävelylenkki
* 65 vatsalihasta

Lauantai
* 8km pyöräily

Sunnuntai
* 11km juoksulenkki
* 30 min vatsa- ja selkälihastreeni
* 94 vatsalihasta


P.S. Yritin mahdollisimman pitkään välttää tämän postauksen kirjoittamista, koska tiesin, että tästä tulis tällainen maratooni kirjoitus. (kannattaa varmaan kirjoittaa näin väsyneenä jotain.)
P.P.S. Ilmoittauduin tänään autokouluun, iiks.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3