Sunday, July 17, 2011

Laiskistusmaximus

I don't wanna grow up,
I don't wanna see sex and the city,

lust for a minute.
I don't wanna do that,
I don't wanna let go on the floor tonight.

Taas on sunnuntai, pliis eikö joku jo vois keksiä sen ajankääntäjän tai vaikka pysäyttäjän. Oon viimeisen viikon stressaillut yhtä ja toista asiaa, mutta päällimmäisenä mielessä on ollut koko ajan, että pian loppuu kesäloma. (oikeesti sitä on vielä kuukausi jäljellä..) Viime yönä sain oikeesti jonkun hirveän ahdistuskohtauksen, kun aloin stressaamaan kaikkea mahdollista. Enkä edes tiedä mistä tuo ahdistus alkoi. No anyway kello näytti 5.09 aamulla ja mä en edes ollut vielä nukahtanut kertaakaan ja tiesin, että pian äiti ilmestyy mun huoneeseen ja laittaa valot päälle ja ilmoittaa, että "Krista ylös, syömään, siivoamaan keittiö, käy viemässä pyykit jne." Buu.

Mitähän muuta tällä viikolla tapahtui? Noo värjäilin taas erään kaverin hiukset ja voisin vaikka pian alkaa harkitsemaan jotain sivubisnestä hiustenvärjäyksen kanssa, hah. Ainiin, töissä oli taas niin hilpeätä. Ilmeisesti ihmisillä ei kiinnostanut kaatosateella paljon käydä museossa. Tosin tuo sadepäivä tais olla kaikista vilkkain päivä eli vähäinen kävijämäärä ei tainnutkaan johtua siitä. Keskiviikkona otin töihin tietsikan mukaan ja tekemisen puutteessa katselin koko päivän jääkiekkoa ja pelasin simssiä. Tässä vaiheessa vois nauraa ivallisesti kaikille niille ihmisille, jotka ahertaa naama hiessä pienemmällä palkalla ja mä vaan otan rennosti. Oikeesti välillä ihan naurattaa, kun mulle maksetaan periaatteessa palkkaa siitä, että teen mitä haluan. Vaikka kyllä niitä asiakkaita (onneksi) käy välillä ja muitakin hommia ilmestyy. 

Keskiviikko oli myös se päivä, kun käytiin katsomassa Harry Potter ! Lähdettiin töistä suoraan ajelemaan kahden kaverin kanssa kohti Rovaniemeä ja käytiin tietenkin ostamassa karkkia. Kassalla sain jokseenkin ivalliset hymyt edellä olevilta pojilta, kun ne katsoivat mun ostoksia. (kaveri ystävällisesti ilmoitti, että tän näköiset teinit yleensä popsii vaan porkkanaa.) Enkä edes omasta mielestäni ostanut ihan älyttömästi sitä karkkia. :( No seuraava outo kohtaaminen vastakkaisen sukupuolen kanssa oli sitten itse elokuvateatterissa. Ihan tyynesti istuskeltiin siinä omilla paikoillamme ja odoteltiin leffan alkua, kun eteemme istui ryhmä murkkuikäisiä poikia. Yksi näistä pojista joutuikin sitten istumaan meidän viereemme ja muista pojista se oli ilmeisen hauskaa. Niin no kenenpä mielestä meidän vieressä istuminen ei ois suuuuper ihanaa. No seuraavaksi poikia ilmestyi istumaan meidän toisellekin puolelle ja näistä yksilöistä se tais olla melkein yhtä hauskaa kuin edellisistä. Siis oikeesti mikä ihme näitä ihmisiä vaivaa? Eikö ne oo ennen istunut tytön vieressä vai mitä ihmettä? Tosin en itsekään oo ikinä istunut leffateatterissa poikien ympäröimänä, kun tuntuu, että leffassa käy yleensä vain tyttöjä. I guess I was wrong. 

Leffa oli ihana ja saatoin ehkä pikkuisen rakastua Nevilleen. Tosin melkein yhtä hurmaavaa oli Voldemortin ihku nauru. Ihmisiltä taitaa myös puuttua hyvä huumorintaju, kun tuntui, että vain me kolme hohotettiin koko leffan ajan kaikille jutuille. Tosin jossain vaiheessa kuului ihan selvää nyyhkytystä, että ehkä se oli sitten enemmän surullinen leffa kuin hauska. Itse onnistuin melko hyvin kyyneleiltä välttymään, tosin yhdessä vaiheessa tungin jo sormia kovasti niiden 3D-lasien taakse. 

Paluu matkalla nähtiin poroja ja hirvi ! (ne porot nyt ei oo mitään erikoisia, kun niitä näkee aina ja ne on ärsyttäviä, mutta en oo ikinä nähnyt elävää hirveä luonnossa !! Pari kertaa kuolleen ja sitten eläinpuistossa miljoona elävää.) Olin ihan mielissäni tosta hirvestä ja nyt kehtaa ehkä myöntää jo, että asuu täällä korvessa missä ilmeisesti ois pitänyt nähdä tsiljoona ja yks hirveä. 

Torstai meni töissä tosi hitaasti ja onnistuin jopa hiukan edistymään kirjoituksiin lukemisessa. Ihan vähän tosin, mutta kyllä se tästä.. Samana iltana kävin vielä pyöräilemässä Saksa-ystäväni kanssa ja ilmeisesti laiskottelin loppu illan. Perjantaista mulla ei oo mitään muistikuvaa mitä oisin tehnyt. (ei en juonut ja muisti ei ole sen takia mennyt.) Lauantaina kävin erään kaverin kanssa lenkillä vesisateessa ja katselin kauhuleffaa. Tosin kauhuleffan jälkeen oli hiukan tyhmä olo, kun en oikein ymmärtänyt sitä. :( 

Nyt odottelen innolla perjantaita jolloin me lähdetään äitin, veljen ja siskon kanssa minilomalle Länsi-Suomeen. Jeee!

DSC06614.jpg
DSC06614.jpg
DSC06617.jpg
DSC06632.jpg

2 comments:

  1. yhyy et oo ainoa mäki oon etenkin nyt kirjotusten lähestyessä alkanu saamaan ihan järkyttäviä ahdistuskohtauksia ja herään keskellä yötä ja oon vaan silleen OMGfuckshit ja en saa enää unta :< stressaa kun lukio on kohta ohi sniif, mä kävin äsken tekeen alustavan kurssitarjottimen perusteella lukujärjestykset ja ne on ihan säälittäviä D: laskin et mulle tulee yhteensä niistä kurssitarjottimessa olevista kursseista joku about 10 kurssia ja mulla on nyt wilman mukaan 63,3 eli eeehehee mulla pitää varmaan alkaa tekeen se kuvataidediplomi että varmasti tulee kurssit (noh, olisin tehny sen muutenki). ja sit sitä venäjää vaan ahkerasti opiskeleen. ellei sitte käy niin että feilaan ihan täydellisesti enkun ja/tai psykologian YO:n ja saan jonku "hyvän" syyn ottaa niitä tokassa&kolmannessa jaksossa olevia kursseja niistä mut en haluuuuu.

    asdasdasdasd vituttaa miks aika menee näin nopeesti en halua olla aikuinen :<

    PS. avautuminen.

    ReplyDelete
  2. no niinpä. eilen yöllä meinasin taas arlkaa pohtimaan kaiken maailman ongelmia ja pää meinas räjähtää. sitten yritin ihan pätevänä aatella, että nyt on maanantai eikä mikään syyskuu vielä. hmmph. :D

    joo mä en myöskään haluu olla vielä aikuinen, ihan tyhmää. enkä haluu lähteä lukiosta. :( en edes uskalla mennä tekemään tota kurssitarjotinta kun mulla puuttuu vielä about se 15 kurssia.. mööö.

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3