Wednesday, November 12, 2014

One Year Ago.

Vuosi sitten kuvasin videon mun blogiin, mutta en koskaan päätynyt julkaisemaan sitä. Nyt löysin sen videon sattumalta läppärin kätköistä ja koska muutenkin aina päivitän blogia ajallaan (not), niin päätin todella loogisesti julkaista tuon videon nyt.

Eihän nuo jutut nyt enää mitenkään ole ajankohtaisia, mutta ainakin tuo video sai mut huomaamaan, että vaikka olin tuolloin hyvinkin väsynyt ja "räjähtänyt", niin näytän siltikin sata kertaa paremmalta kuin nykyisin. Tämä oli viimeinen motivaattori siihen, että alan pitämään parempaa huolta itsestäni.

(Tässä välissä ainakin äiti ja Jenni voi pyöritellä silmiään)

Totean varmaan vähintään parin kuukauden välein, että alan syömään terveellisesti jne. mutta yleensä nuo päätökset pitää maksimissaan viikon. Nyt voisin kuitenkin näin julkisesti haastaa itseni terveellisempään ja ennenkaikkea vähemmän väsyttävään elämäntapaan ainakin siihen asti, että menen jouluksi Suomeen syömään lomailemaan.

Nyt kun tein tämän lupauksen julkisesti joudun luultavasti noudattamaan sitä. Ainakin aion yrittää! Suurin tavoite on käydä ainakin kerran kuntosalilla ennen joululomaa! Haha.


Wish me luuuuck!

I'm gonna need it.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3