Saturday, October 15, 2011

Ihailkaa mun sixbäckkiä.

No ei nyt sentään. En kehtaa näyttää sitä, kun joku tulisi kuitenkin kateelliseksi.

Tällä viikolla on tullut käytyä kuntosalilla kolmena peräkkäisenä päivänä ja juuri äsken sieltä tulin taas. Sain aiemmin syksyllä suostuteltua kaverini hankkimaan kuntosalikortin, joten tällä viikolla vihdoin aloitettiin tämä uusi harrastus. Tosin tämäkin hyvä kuntoiluputki katkeaa nyt viikoksi. Hitto.
Tumblr_lt3xkzcota1qep56go1_500_large
Ensimmäisen kuntosali käynnin jälkeen pelkäsin siitä seurautuvaa lihaskipua. Noh, eilen aamulla heräsin ja olin ihan mielissäni kun lihakset ei tuntuneetkaan ihan kuolleilta, mutta odotapas kun päivä meni eteenpäin sellainen pieni kiva lihas-särky hiipi jostain kummasta ja iltaa kohden olin jo tosi kuollu.

Koko keskikroppa on nytkin ihan arka ja nauraminenkin tuottaa jonkinlaista tuskaa. Ihanaa. No, pian tää mun sixcpack ilmestyy näkyviin. (Ensin vaan raivaan ton rasvakerroksen pois päältä.)

Tosin herkuttelu ei ainakaan auta asiaa.. Perjantaina saatiin koulussa tyttöjen kanssa loistoidea ja käytiin ostamassa Aino-jäätelöä ja sitä sitten tyytyväisinä keltaisilla lusikoilla kauhottiin kilpaa kirjastossa.
Tumblr_lt3uou6f681qep56go1_400_large
Tämä herkuttelu kesken koulupäivän mahdollistui sillä, että hylättiin kaverini kanssa se matematiikan tuskaa aiheuttanut kurssi ja yllättäen lukujärjestykseen ilmestyi viisi uutta vapaatuntia. Jatkossa on siis lähes joka päivä vähintään kaksi vapaatuntia ja mukaan mahtuu myös eräs koulupäivä jolloin on tuskalliset kolme tuntia koulua. Rankkaa. :)

Ollaan nyt viikonloppu isin kanssa kahdestaan kotona, joten ruokavaliokin on sen mukainen.. Eilen iltapalaksi hampurilainen, tänään aamupalaksi makkara ja nyt päivälliseksi isi on hakemassa meille pitsaa ! Jeee !

Huomenna lähdetään kavereiden kanssa käymään Ruotsissa pikkuinen mutka. Tosin vaatimattomasti ihan vaan Haaparannassa.. Tarkoituksena olisi kiertää Ikea ja shoppailla maailman parhaassa karkkikaupassa. Ollaan oltu täällä jo koko viikko ihan kuolat poskilla ja ootettu, että päästään tuonne karkkikauppaan.
5557086796_a5b9d49371_z_large_large
Alunperin meillä oli tarkoitus tehdä tämä reissu vasta ensi viikon torstaina, mutta minä sainkin keskiviikkona kutsun lähteä Helsinkiin serkkuni mukaan, joten matkan ajankohta piti siirtää. Tarkoitus olisi siis ensi viikon tiistaina mennä Ouluun ja keskiviikko aamuna lentää Helsinkiin. Takaisin olen tulossa maanantaina, joten blogin puolella tulee olemaan hiljainen viikko.

Maanantaina pari kaveria tulee meille yökylään ja aloitetaan ihan tosissaan meidän reilisuunnitelmat. Tarkoitus on siis lähteä ensi kesänä kuukaudeksi reilaamaan. Can't wait. Tämä reissu muuten päätettiin jo neljä vuotta sitten, joten on sitä ainakin odotettu. :D

Eipä mulla muuta, lähden syömään pitsaa !


Photos: weheartit.com

3 comments:

 1. olin just tulossa raivoamaan ettet oo päivittänyt, mutta olihan täällä päivitys, uujea!! :D

  ps. me käytiin ostamassa Aino-jäätelöä perjantaina .___.

  ReplyDelete
 2. pps. IHANA KISSA ♥

  ppps. miks laitat tänne kuvan tollasesta letistä ja sitte käyt hampaat irvessä kimppuun kun yritän tehä sulle yhtä hienon? :<

  ReplyDelete
 3. oho, sori. :D my bad.

  no enhän käy...

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3