Tuesday, October 11, 2011

Stefan, Damon, Ricky, Ezra, Chuck, Ethan, Tyler and Finn = hot ♥

Lupasin kertoa mun nykyiset lemppari tv-ohjelmat, joten tässä niitä tulee pitkä lista:


Suomen Huippumalli haussa  Nelonen  Maanantai  klo:20.00 : Kukapa ei tykkäis huippiksista? Tällä kaudella mun lemppareita on Mari, Anna-Sofia, Elsi ja Minna. Tykkäsin myös paljon Roosasta, mutta pöh se on jo tippunut. Helenistä tykkäsin myös aluksi, mutta se paljastuikin tuollaiseksi ärsyttäväksi paskanpuhujaksi joten siihen loppui mun diggailu. Hyyyh. 


Gossip girl  CW  Maanantai  klo: en tiiä: Gossip girlistä katson tällä hetkellä 5. kautta ja tähän mennessä vaikuttaa hyvältä. Ikilemppareita on Blair & Chuck, mutta nyt oon jo vähän alkanut diggailla lonely boy:sta. Gossip girlissä parasta on aivan upeat vaatteet ja nykin upeat maisemat. Kyllä kelpais. (Niin ja Ed Westwick on too hot.)


The Lying game  ABC family  Maanantai  klo: jotakin: Maanantaisin tulee ABC familyltä The lying game, joka perustuu kirjoihin. Sarja kertoo kaksoistytöistä Emmasta ja Suttonista, jotka erotettiin jo vauvana ja nyt he ovat sitten löytäneet toisensa ja yrittävät selvittää salaisuuksien vyyhtiä. Mukaan mahtuu niin kaveri-, perhe- kuin poikaystävä-draamaakin. Normi settiä siis. 


The Secret Life of the American Teenager  ABC family  Maanantai  tauolla: Aloitin tämän sarjan seuraamisen puolivahingossa kesän alussa ja sitten yhtäkkiä istuinkin päivässä 7h katsomassa tätä silmät kiiluen. Katsoin varmaan kahdessa viikossa kolme ensimmäistä tuotantokautta ja nyt on kaikki neljä ilmestynyttä katsottu. Parasta tässä on se, että ensimmäiset 2 kautta tää on aika urpo sarja ja jokaisessa jaksossa sanottiin "sex" about 5 milj. kertaa, mutta viimeiset 2 kautta on ollut ihan parasta viihdettä. 


Pretty little liars  ABC family  Tiistai  tauolla: Oon ilmeisen addiktoitunut näihin abc familyn ohjelmiin, mutta kun ne on hyviä. :D Tämäkin ohjelma perustuu kirjoihin ja sarja kertoo neljästä tytöstä joilla on paljon salaisuuksia liittyen heidän kadonneeseen ystäväänsä. Hyvin pian he alkavat saada uhkausviestejä mystiseltä A:lta ja sitten sitä yritetään selvittää kuka A on. Tätä oon katsonut kaksi ilmestynyttä tuotantokautta ja oon aivan koukussa ja sain jopa erään ystäväni aloittamaan tämän katsomisen kanssani. 


90210  CW  Tiistai  klo: ei taaskaan mitään tietoa: Neljäs kausi menossa ja hyvältä näyttää. Tästä ilmeisesti tulee nyt kolmas kausi subilta(?) viikonloppuisin. Muistaakseni. Suosittelen, vähän samaa draamaa kuin Gossip girlissä, tosin hiukan erilaisissa maisemissa. Naomi on ehdottomasti sarjan parasta antia.


Glee  Fox  Tiistai  klo: taas öö: Tätä tuskin tarvitsee selittää kenellekään muulle kuin Jennille? Ihan mahtavia versioita tutuista ja vähemmän tutuista biiseistä höystettynä kunnon huumorilla. Me likey !


The Vampire diaries  CW  Torstai &  Sub  Sunnuntai klo:22.30: Okei, voisin sanoa jokaisen näiden ohjelman kohdalla "tää on mun lemppari." Mutta kyllä se oikeasti tämä on. :D Perjantai on mun lempipäivä senkin takia, että pääsen katsomaan TVD:n ja kuolaamaan kuumia miehiä. Oikeasti pitäisi olla joku rajoitus kuinka monta kuumaa miestä yhteen tv-sarjaan saa laittaa.. Niin ja sunnuntaisin katselen 2. kautta subilta. Suosittelen !


Siinäpä ne uudet (ja ei-niin-uudet) tv-suosikit oli ! Tosin melkein mitään noista en edes katso tv:stä, vaan netistä. :D  + Lisäksi kaikki ihanat sarjat jotka ovat jo loppuneet: OC, Pako, Harper's island jne.

Oliko teidän lemppareita?

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3