Sunday, October 09, 2011

Ihonhoitokuuri jatkuu.

Kirjoitin 11 päivää sitten Yves Rocherin tuotteilla aloittamastani kuukauden pituisesta ihonhoitokuurista. Toissapäivänä sain tätiltäni myöhästyneen synttärilahjan, joten ihonhoitokuurini voi jatkua seuraavaksi niillä. Sain Dermocilin tuotteita ja oon niitä joskus aiemminkin käyttänyt ja muistaakseni ne ovat olleet toimivia. Elikkäs sain:

puhdistusvaahto ja suihkugeeli
ihonhoitovoide (onkohan tämä sama asia kuin kosteusvoide?)
huulikiilto (ei kyllä liity ihonhoitoon mitenkään..)
Tällä hetkellä tilanne ihon kanssa on lähes yhtä surkea kuin ennen kuurin aloittamista. Tosin joka toinen päivä iho näyttää paremmalta ja joka toinen taas surkealta.

Tiedän missä suurin ongelma on ja huomisesta lähtien lupaan puuttua siihen. Elikkä mun ruokavalio on sen verran kamala, että sain hävetä silmät päästäni kun meidän piti viime vuonna tehdä ruokapäiväkirja terveystiedon tunneille.. Huomisesta lähtien aion taas alkaa juomaan vettä pari litraa päivässä sekä vähentää sokeristen tuotteiden määrää.

Lisäksi tavoitteena olisi jatkaa tuota urheilua taas. Oon viimeisen kuukauden vaan löhönny ja mussuttanut kaikkea hyvää, joten on aika yrittää palata siihen urheilu rytmiin mikä mulla oli kesällä. Siis kävin viikottain juoksemassa 32km ja tein yli 500 vatsalihasta, lisäksi pyöräilin ja kävelin joka paikkaan. Siis oikeesti !! Nykyisin ajan autolla kaikkialle, enkä harrasta mitään liikuntaan viittaavaakaan. Nyyhky.

Mua saa tulla potkimaan persuksille jos vajoan taas tähän laiskotteluun.

2 comments:

  1. no worries, kunhan saan viimeisetkin limat ulos kurkusta niin et enää kuntosalitonta päivää näekään ♥

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3