Saturday, October 08, 2011

Otsikon keksiminen on hankalaa.

Heipähei, uskotteko että olen ollut tänään ahkera? Olen pyykännyt, siivonnut keittiön ja siivonnut oman huoneen ja nyt vielä päivitän blogiani ! *aplodeja*

Eilen oli sitten kyllä kunnon myrskyinen ilma ja olihan se kiva kipsutella ruokailuun aivan liian kaukana sijaitsevaan rauhanyhdistykseen. Meillä on ruokailut tälleen ihanasti uskonnollisessa keskuksessa, coolia? Onneksi se on vaan väliaikaista ja joulun jälkeen meidän pitäisi päästä ruokailemaan yläasteen upouuteen ruokalaan.

Koulun jälkeen lähdin tosiaan erään kaverin kanssa käväisemään Rovaniemellä shoppailemassa. Shoppailun tulos oli minulle säälittävä: Kirpparilta eräs "takki" ja shortsit. Lisäksi yksi kirja, rintsikat ja meikkejä. Normaalisti palaan kotiin sellaisten suurten kassien kanssa ja nyt minulla oli vain kaksi pientä pussia. Nyyhky. Lisäksi en vieläkään saanut tuhlattua mun H&M:n lahjakorttia ! Oon varmasti sairas, kun on jo kaksi shoppailu kertaa H&M:llä tullut tehtyä ja mitään kummoista ei ole löytynyt. Höh.

Melkein heti mentiin tietenkin syömään ja minä en tietenkään vaikuttanut ollenkaan siihen mihin päädyttiin... Heseen, mua himotti kanahamppari ! Oli muuten hiukan tyhmä olo, kun minä ja kaverini kuvattiin molemmat meidän hamppareita. Ainut ajatus mikä mieleeni tuli oli "bloggarit, huoh."

Kuvattiin tietysti kaikkea muutakin tyhmää ja meidän kamerat vaan kolisi yhteen kun sipsuteltiin niiden kanssa ahtaissa hyllyjen väleissä. Tosin kaverillani ilmeisesti alkoi hävettää siinä vaiheessa, kun aloin kuvaamaan hedelmiä ruokakaupassa. Just.

Ainiin ostinhan minä tietenkin suuren säkin karkkia, joten lähdenkin niitä nyt syömään ja katsomaan Pakon viimeistä tuotantokautta. <3 Voisinkin tässä lähipäivinä tehdä päivittyneen listan siitä mitä sarjoja tällä hetkellä seuraan, kun on se hiukan muuttunut tuosta jonka tein kesän alussa. See ya !

2 comments:

 1. oih, kiitos Krista!

  oli oikein rentouttavaa tulla rankan päivän jälkeen lukemaan uutta blogipäivitystä ja löytää kuva itsestä pää rintsikkahyllyyn uponneena! ♥

  onnex tossa ei näy mitä gogoa olin ottamassa, se oliz ollu tozi noloo </3

  ihan vain tiedoksesi, olin tyrmistyttävän häpeissäni kun möngit S-Marketin lattialla ottamassa valokuvia päärynöistä & kumppaneista. . . .

  ReplyDelete
 2. Ei kestä. !

  thanx mä vähän tiesin, että tykkäät tosta kuvasta.

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3