Sunday, April 08, 2012

Interrail - Yöpyminen.

Heissan, eilinen meni tyttöjen kanssa yökyläillessä, ja alkuillasta saatiin jopa hiukan reilijuttuja edistettyä. 

Varasin aiemmin tällä viikolla meille hotellihuoneet Poznanista, tosin sain siihen apua tältä meidän Puolan tuttavalta. (Päätettiin alussa elää vähän leveämmin ja näissä kalliimmissa maissa sitten hostelliasutuksella pärjäillä.) Varataan ainoastaan Puolaan etukäteen nämä yöpaikat, koska siellä on ne jalkapallon EM-kisat samaan aikaan, joten ei uskalla ottaa riskiä, että jäädään yöksi jonnekin kadulle. Muualla yövytään tilanteen mukaan siellä minne päästään. 

Hän katsoi meille parhaat vaihtoehdot ja minä sitten hoidin tämän varaamis puolen. Tosin se varausjuttu muuttui kesken kaiken englannista puolaksi, joten toivon nyt vain, että meillä on huoneet oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. 

Hotellin nimi on Ikar ja tältä se näyttää: 

 Kuva kohteesta: Ikar Hotel, Poznan Kuva kohteesta: Ikar Hotel, Poznan
 Kuva kohteesta: Ikar Hotel, Poznan Kuva kohteesta: Ikar Hotel, Poznan

Eiköhän me tuolla se kaksi yötä hyvin nukuta. :) Tosin mulla on oma huone ja tytöillä yhteinen, joten toivottavasti en kovin pelkuriksi rupea. Yö tuolla maksaa noin 30e/henkilö, joten siihen menee jo iso osa päiväbudjetista, mutta täytyy sitten muina päivinä säästää. 

Eilen sitten varattiin Krakovan yöpymispaikka. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyttiin ApartmentApartin tarjoamaan huoneiston vuokraukseen. Saadaan siis kokonainen huoneisto käyttöömme kahdeksi yöksi, luksusta. Yhden yön hinnaksi tuli taas noin 30e/henkilö. Tältä se siis näyttää:


Puhuttiin eilen tyttöjen kanssa siitä miten tämä reissu ei vaan vieläkään kaikista hotelli- ja lentovarauksista huolimatta tunnu vielä yhtään todelliselta. Tätä on suunniteltu yläasteelta asti, joten se on aina ollut "sitten tulevaisuudessa", mutta nyt enää alle kaksi kuukautta jäljellä. Iiks. 


5 comments:

 1. What miks Ellulle ja Elinalle yhteinen ja sulle oma huone? Et kyllä ainakaan mitään tommosia rupu varauksia tee kun lähdetään sinne pääsykokeisiin, minä en nuku yksin missään!!

  ReplyDelete
 2. Siellä oli vain kahden ja yhden hengen huoneita. Ellu ei olisi ikinä uskaltanut nukkua yksin, enkä Elinaa halunnut pakottaa, joten minä (jalosti) uhrauduin.

  En tietenkään, ei tämä vapaaehtoista ollut. :D

  ReplyDelete
 3. Huh, pelästyin jo että yrität laittaa minutkin sitten johonkin omppuhotellin yksinäiseen huoneeseen ja olin tulossa kertomaan että jos sen teet niin voit varautua siihen, että nukkumaan mennessä löydät myös minut tutisemasta sun peiton alta, koska olen luuseri mitä tulee yksin nukkumiseen vieraissa paikoissa (varmaan sitten meidän yhteisessä asunnossammekin nukun pari ensimmäistä viikkoa sinun vieressä, heeee)!

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3