Tuesday, April 10, 2012

Päivä 2 – Eka rakkaus

3705372496_59cdc19bee_z_large

Jee, mikä aihe.

Oletan, että tässä saa kertoa ihan lapsuuden ensi rakkauden, eikä tarvitse alkaa oikeasta head over heels rakastumisesta kertomaan?

Whatever.

En nyt kyllä ole aivan täysin varma oliko tämä kyseinen tyyppi ensi rakkauteni (koska muistot noilta ajoilta on vähäisiä), mutta oletan nyt niin. Oltiin siis tuolloin alle kouluikäisiä.

Silloin kun minä olin skidi asuttiin rivitalossa ja yksi meidän naapureista oli J. Oltiin samanikäisiä, joten tutustuttiin luultavasti helposti, ja olin lisäksi hyvä kaveri hänen isosiskonsa kanssa. En yhtään muista milloin "rakastuttiin", mutta mentiin me tosiaan kerran jopa naimisiin hänen isoveljensä toimiessa pappina.

Muistan myös sen ikuisesti, kun oltiin läheisessä leikkipuistossa ja sovittiin, että pussataan toisiamme. Toinen sitten laittoi silmät kiinni ja toinen pussasi ja sitten toisinpäin. Aaws. Suoraan meidän kodin edessä oli myös toinen leikkikenttä, jossa sitten hyvin usein leikittiin. Kerran keinuttiin keinuissa kahdestaan ja siinä samassa suunniteltiin meidän koko tulevaisuus. Montako lasta hankitaan, millainen talo meillä on ja millainen koira hankitaan.

Nuo suunnitelmat eivät kylläkään koskaan toteutuneet ja pikkuhiljaa sen jälkeen, kun me muutettiin muualle meidänkin tiet erkani. Tosin vielä ala-asteella "seurusteltiin" pari kertaa. Kerran yhdessä yökoulussa jopa aloin ensin "seukkaamaan" hänen parhaan kaverinsa kanssa ja noin tunnin päästä tästä laitoin välit poikki ja aloin "seukkaamaan" tämän J:n kanssa. Kunnon draamaa.

Photo:weheartit.com

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3