Monday, January 14, 2013

"I'm taking a vacation, I'll see you at the station."




Juu'u. Viikonloppuna ei sitten tullut kehitettyä lääkettä AIDS:iin tai mitään muutakaan kovin järkevää tehtyä.

422291_10151236034048915_782598801_n_large

Perjantaina onnistuin työvuoroni viimeisten 15 minuutin aikana telomaan käteni litistämällä sen roskakorin ja pöydän levyn väliin. Eikä se ollut mikään pikkuinen tälli. Pöytä nimittäin kaatui siihen päälle ja E:n mukaan se pöydän kansi kimmahti kädestäni vielä ylöspäin. Aluksi ei sormet oikein meinanneet taittua ja kämmen uhkasi alkaa turpoamaan palloksi, mutta jääkylmä vesi pelasti pahemmalta ja lopulta sain vain hienon mustelman kämmeneni sisäpuolelle.

Kotimatkalla heilautin tavalliseen tapaani bussikorttia lähestyvälle bussille ja samalla hetkellä bussikuski törmäsi liikennemerkkiin. Se oli hassua. :D Perjantai päivääni ei sitten kuulunutkaan muuta kuin Prismassa ruokaostoksilla käynti sekä yläkerran naapureiden bileiden kuunteleminen. Hurjaa.

Cute-couple-kids-beautiful-love-friends_large

Lauantaina päätin hiukan ryhdistäytyä ja lähdin käymään keskustassa. En tainnut mitään sen kummempaa lähteä edes ostamaan, mutta lopulta löysin H&M: aleista alusvaatteita. (Nyt voi taas kaikki ällöt creepyt vedellä hurjia kuvitelmia siitä millaisia alusvaatteita käytän. Tosin jännempää kai se olisi jos en niitä käyttäisi..) Kiersin tosiaan ainoastaan keskustan kolme eri H&M:ää kunnes totesin, että eiköhän tässä oo nyt tullut ihan tarpeeksi vietettyä aikaa ihmisten ilmoilla ja voin taas palata kotiin.

Viime hetken mielijohteesta kävin vielä ostamassa Arnoldsista kaksi donitsia "karkkipäivän karkeiksi". Karkkilakko on muuten sujunut hyvin, eikä mulla yllättäen ole edes haluttanut karkkia kuin tosi harvoin. Hiukan saatoin kuitenkin masentua kun tajusin kuinka monta päivää tammikuuta on vielä jäljellä.

408432_493258617383343_158093507_n_large

Elielinaukiolla meinasin saada sydärin kun ihan rauhassa kuulokkeet päässä kävelin kohti junaa ja yllättäen joku törmäsi minuun niin kovalla vauhdilla, että meinasin lentää nurin. Seuraavaksi olinkin jonkun miehen syleilyssä. Kuulin ainoastaan huonolla suomella soperretut anteeksipyynnöt, kunnes tämä tohvelisankari jatkoi matkaansa juosten bussiin. Epäluuloisena ihmisenä tarkistin tottakai heti, että puhelin, lompakko jne. on vielä tallessa.

Koska minulla on nyt tuon karkkilakon lisäksi menossa ns. "uusi terveellisempi elämä"-vaihe päätin sen kunniaksi aloittaa lauantaina tekemään joka toinen päivä erästä vatsa- ja selkälihaksille tarkoitettua treeniohjelmaa. Tällä samalla ohjelmalla hankin pari kesää sitten ihan kunnon pyykkilaudan (alun). Tosin tuona kesänä en tehnytkään muuta kuin kävin töissä, juoksin kuin hullu, treenasin lihaksia sekä söin tosi vähän. Kavereita en nähnyt juuri ollenkaan, ainoastaan tekstailin päivät pitkät Jennin kanssa.

Tumblr_mgmgfhiadv1rtu57do1_500_large

Tosiaan olen nyt tehnyt kahtena päivänä tuon treeniohjelman ja joka paikkaan sattuu. Jopa niihin lihaksiin joita tuossa ei juuri edes treenata. Näin käy kun antaa itsensä mennä rapakuntoon. Suunta on kuitenkin ylöspäin ja toivon, että tämä innostus treenaamiseen säilyy. Toivoisin vaan niin kovasti, että pyörätiet sulaisivat, jotta tuolla voisi käydä juoksemassa ilman, että täytyy koko ajan pelätä liukastuvansa ja halkaisevansa kallonsa.

Sunnuntaina löhöilin pitkälle päivää jumpsuitissa ja katsoin Koston 2. kauden jaksoja (yritän löytää uutta katsottavaa kun Dexterit loppu. Onneksi mulla on Serranoja vielä pari kautta jäljellä.). Lopulta ryhdistäydyin ja vedin lenkkikamat päälle ja lähdin uhmaamaan Haagan liukkaita katuja. Ulkona kohtasin kuitenkin yllättävän kylmän viiman ja koska olin tottakai unohtanut peittää korvani luovutin jo Lassilassa ja hipsin korvat punaisina S-Markettiin. (Niille jotka eivät Helsingin kaupunginosia pahemmin tunne, niin Lassila on siis  Pohjois-Haagan viereinen kaupunginosa.)

603047_345776848823745_379696028_n_large

S-Marketissa tein hiukan ruokaostoksia samalla huomaamattomasti haistellen tuoksahdanko hikiselle ja tukehdutanko näin ollen muut asiakkaat. Itse en ihan tappavaan löyhkää huomannut (jotain hyötyä siitä viimastakin), joten tein ruokaostokset ihan rauhassa. Sporttisen näköisenä en tietenkään voinut mitään herkkumättöjä ostella, joten keräilin koriini tyytyväisenä tonnikalaa, luomu omppuja sekä kalsium(?)mehua.

Kotona illan ohjelmaani kuului ruuan loihtiminen sekä viikkosiivouksen teko. Ruuaksi tein ensimmäistä kertaa täällä asuessani spagettia sekä jauhelihakastiketta raejuustolla. Ainiin, vinkkinä muuten kaikille köyhille tarjoushaukoille... K-marketeissa on nyt maanantaista keskiviikkoon hurjasti tuotteita eurolla. Muun muassa jauhelihaa (toivottavasti sitä löytyy vielä huomennakin..), laatikoita, erilaisia keittoja sekä perunoita!

Cukik_large

Tänään sitten heräsin aamulla klo: 5.30 reippaana töihin. En muuten ymmärrä mistä johtuu, että nykyisin aamulla (kuuden aikaan) bussit on hirveän täynnä eikä niissä aina edes mahdu istumaan, kun ennen joulua niissä oli aina vain muutama ihminen. Joko ihmiset ovat siirtyneet käyttämään busseja oman auton sijaan tai sitten aamutöissä käyvien määrä on tuplaantunut yllättäen.

Työpäivä hujahti ohi ja suuntasinkin kotiin vaihtamaan työvaatteet ihmisten ilmoille sopiviin. Kotona minua odotti uutuuttaan kiiltelevä pankki-/luottokortti. Täytyy myöntää, että se näyttää hiukan pätevämmältä kuin viimeisiään vetelevä Electronini. Yllätyin muuten ihan pikkuisen kun pankki päätti myöntää mulle luottokortin. No tämä helpottaa nyt ainakin nettiostosten tekoa, koska turhan useat sivut ei hyväksy Electronia maksuvälineeksi.

Tumblr_mgkssageob1r0i9t4o1_500_large

Kotona kävin tosiaan vain pyörähtämässä, koska olin sopinut treffaavani Ninnua kaupungilla. Heti ensimmäiseksi suunnattiin tottakai syömään. Päädyttiin Kampin alakerrassa sijaitsevaan I ♥ FOOD-ravintolaan, jossa mutustettiin pihvejämme eksoottista musiikkia kuunnellen sekä keskustellen suomalaisten geeniperimästä... Totesinkin, että jos joku kuuntelee meitä nyt niin saatetaan vaikuttaa ihan järkeviltä. 

Syömisen jälkeen Ninnu päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa huulikorusta, joten minä lähdin mukaan henkiseksi tueksi. Henkistä tukea tarvittiinkin, nimittäin sen verran kovaa Ninnu kättäni puristi neulan lävistäessä tämän leuan. Hengissä kuitenkin selvittiin ja palkinnoksi tästä mentiin ostamaan frozen yogurtit. (Jenni, mun yogurtissa oli kiiviä ja valkosuklaata, MUTTA vain pari palasta.)

Tumblr_mdpaq7mqnl1rprl9zo1_400_large

Pyörittiin vielä aikamme Kampissa kunnes molemmilla tuli kiire katsomaan Salkkareita. Tosi ystävyyttä. Ninnu kuitenkin lupasi tulla moikkaamaan mua vielä töihin joku päivä. 

Nyt lähden tekemään itselleni iltapalaa ja katsomaan sitten Iholla-sarjan uutta kautta. Jeeee. Huomenna reippaasti töihin!

Sori, en ole taaskaan jaksanut kuvailla itse mitään, joten saatte nauttia näistä weheartit-kuvista.


Photos: weheartit.com

2 comments:

  1. ei se mitään, mäki söin tänään suklaakeksin mun serkulla ja pälyilin koko ajan huonon omantunnon soimaamana ulos ikkunasta että et vain satu vilkaisemaan ulos omasta ikkunastasi ja näkemään minua suklaakeksi kädessä!

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3